Alliance Optikk Borning Alliance Optikk Borning
Meny

Lokale saker

Synstest Kristiansand

syntest kristiansand

Synstest Kristiansand – Hans J. Nilsen

Trenger du å få tatt en synstest i Kristiansand? Alliance Optikk Borning er din lokale optiker i byen som tilbyr førsteklasses synstest til alle som bor i Kristiansand.

Synet forandrer seg gjennom hele livet, derfor er det viktig å oppsøke en optiker med jevne mellomrom for å sjekke behovet for briller eller linser. Det kan være fordel å ha en fast optiker som følger med på synet ditt, og som kjenner synshistorikken til deg og din familie. Som fast kunde hos oss får du også en rekke fordeler. Du får tilgang til eksklusive kampanjer, forsikringer, eget kontokort, i tillegg til jevnlig innkalling og oppfølging når det er på tide å sjekke synet igjen.

Alliance Optikk Borning finner du lett tilgjengelig midt i hjertet av Kristiansand. Her får du en optiker som er opptatt av at du, og øynene dine skal ha det bra – hele livet.

Øyet er kroppens fineste instrument og hos oss finner du lidenskapelige optikere med erfaring og høy, faglig kompetanse. Alle optikerne hos oss er offentlig godkjent helsepersonell.

Alle har ulike øyne og syn. En synstest hos oss i Kristiansand kan også avdekke mistanke om mulige øyesykdommer. Ved mistanke henviser vi videre til øyelege. Spesielt der du har en familie som har hatt øyesykdommer er det viktig å sjekke seg for dette med jevnlige mellomrom.

Linsebrukere bør også være påpasselige med å gå til linsekontroll minst en gang i året. Dette for å sjekke om linsene er gode for deg, og at øynene dine tåler å bruke linsene på den måten du bruker dem. En synstest kartlegger om de linsene du har er optimale, og vi kan ut i fra dette hjelpe deg med å finne de linsene som passer deg og ditt bruk.

Har du spørsmål om synstest Kristiansand? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Velkommen til synstest hos din optiker i Kristiansand!


Kategorier: Fakta