Alliance Optikk Borning Alliance Optikk Borning
Meny

Lokale saker

Optiker Kristiansand

optiker kristiansand

Optiker Kristiansand – Alliance Optikk Borning

Er du på utkikk etter en optiker i Kristiansand med høy kompetanse, lang erfaring i faget og fokus på god service? Det finner du her.

Øynene dine fortjener det beste – derfor bør du også gå til en optiker i Kristiansand som kan følge deg opp. Det er en fordel å ha en optiker i Kristiansand som kjenner synshistorikken din, for på den måten kan du bli fulgt opp etter dine behov. Som fast kunde hos Alliance Optikk Bornig følger en rekke fordeler: Du får briller til sterkt rabatterte priser, ulike forsikringer og enkle betalingsløsninger. I tillegg vil vi gi deg en påminnelse når det igjen er på tide å sjekke synet ditt.

Hos mange forandrer synet seg i stor eller mindre grad gjennom hele livet. Derfor er det viktig å sjekke det jevnlig, slik at man kan følge med på når det er på tide å endre styrken på linsene eller brillene. Under en synstest kan vi også avdekke mistanke om øyesykdommer og da henviser vi videre til øyelege. Alle optikerne hos oss er offentlig godkjent helsepersonell. Her finner du ansatte som bryr seg om både deg og synet ditt.

Nye briller?

Som din optiker i Kristiansand har vi også et stort utvalg kvalitetsbriller som passer alle aldre og alle personligheter. Kanskje du også trenger spesiell tilpasning av innfatningen? Vi hjelper deg.

Bruker du linser?

Kontaktlinser finnes til alle aldersgrupper. Vi tilpasser kontaktlinser som kan dekke de fleste synsbehov og livssituasjoner. Å sjekke synet og øynene når du bruker linser er svært viktig for å sjekke at øyehelsen er god. I tillegg går utviklingen av linser svært fort, og vi holder oss alltid oppdatert på det som skjer. På den måten kan du være trygg på at du alltid blir tilbudt det som er best for deg og øynene dine.

Du finner din optiker i Kristiansand i Markens Gate 48.


Kategorier: Fakta