Hans J. Nilsen / Alliance Optikk Borning
Meny

Lokale saker

Urmaker Kristiansand

Urmaker Kristiansand – Hans J. Nilsen

På utkikk etter en urmaker i Kristiansand? Hos Hans J. Nilsen er vi opptatt av klokker og ur, og har et stort utvalg kvalitetsklokker i butikken! Vår urmaker fikser også dine ur i Kristiansand når du har behov for det.

Den perfekte gaven

Trenger du å kjøpe en gave til en person i livet ditt som betyr mye for deg? Klokker er alltid en vinner, og i butikken vår i Markens Gate i Kristiansand har vi et stort utvalg av klokker som passer alle aldre og personligheter.

En klokke er en spesiell gave å gi. Mange gir det gjerne som en spesiell gave og oppmerksomhet til nære familiemedlemmer. Det er en perfekt gave til både mor og far, samt kjæreste og / eller ektefelle til både bursdag, jul, årsdag og valentines. Mange foreldre gir også en kvalitetsklokke til barna sine når de begynner å bli voksne, som et symbol på at de blir mer selvstendige.

Klokken har man alltid på seg, og en klokke i god kvalitet varer gjerne i mangfoldige år. Derfor blir det ansett som en spesiell gave som ofte får stor affeksjonsverdi for den som mottar den i gave. Derfor har vi også en urmaker i butikken vår i Kristiansand som har høy kompetanse i faget. Urmakeren utfører både service og reparasjoner for deg dersom du trenger det. Vi gir gamle klokker nytt liv, service og vedlikehold. Om klokken mangler reim eller andre deler kan vi også hjelpe deg med det.

Uansett om du ser etter en ny klokke, eller trenger en urmaker i Kristiansand for å få reparert din gamle, så kan du komme til oss! Vi ligger lett tilgjengelig helt øverst i Markens Gate. Om du har spørsmål til vår urmaker i Kristiansand er det bare å komme inn!

Velkommen til din urmaker i Kristiansand!


Kategorier: Fakta